Dana Holman

Dana Holman

Psihoterapeut

  Cabinet Iași / Online
×

Despre

Sunt Dana Holman, psiholog de 20 de ani și psihoterapeut de 10.

Mi-am început călătoria în psihoterapie cu viziunea sistemică asupra familiei și cuplului în 2008. A fost prima dată în acea formare când am auzit de Susan Johnson și terapia centrată pe emoții și am știut că atunci când urma să apară ocazia, în 2018, mă voi specializa în acest tip de terapie.

Pentru că devenisem mama între timp, m-a preocupat tare să înțeleg cât mai profund relațiile umane și tot ce poate influența starea noastră de bine de la naștere și apoi în relații. Astfel că, m-am certificat ca educator prenatal Lamaze (LCCE) și doula la naștere (Doula Romania) și în prezent lucrez cu cupluri de părinți pregătindu-i pentru naștere și pentru etapele ciclului vieții de familie pe care le vor traversa.

Am simțit nevoia să aflu mai mult despre momentul în care apărem pe lume și așa m-am format ca facilitator în metoda constelațiilor intenției (IOTP) la Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei al Dianei Vasile – București (dupa metoda Frantz Ruppert) care urmărește îndeaproape traumele timpurii.

Ca psihoterapeut caut neobosit noi și noi moduri de a înțelege psihicul uman și de a facilita vindecarea acestuia. Așa că, am formari în Emotion Focused Therapy cu Simona Herb (după Susan Johnson), în Schema Therapy cu ISST București (dupa Jeffrey Young), cateva module in EMDR (Victoria Gonta – Chisinau) și în prezent mă formez ca facilitator de constelații familiale după metoda lui Bert Hellinger, cu Ion Bucur.

A făcut multă lumină și a adus multă vindecare în viața mea fiecare curs sau formare pe care le-am făcut, fiecare drum psihoterapeutic pe care l-am parcurs din ipostaza de client sau ca psihoterapeut.

În prezent îmi desfășor activitatea ca psihoterapeut însoțind clienți în travalii psihoterapeutice individuale sau de cuplu, ținând cursuri Lamaze pentru proaspeti parinți si în permanență formandu-mă în noi metode de înțelegere și vindecare a psihicului uman.

 

Program

MARȚI: 09:00-12:00 Cabinet Iași / Online
 VINERI: 12:00-14:00 Cabinet Iași / Online

 

Tarife

SERVICIIDURATAPRET
PSIHOTERAPIE DE CUPLU ȘI FAMILIE75 MIN300 RON