Oana Kelemen

Oana Kelemen 

Psihoterapeut

  Online
×

Despre

Sunt psiholog clinician, psihoterapeut și lucrez de peste 10 ani cu oameni care trec prin situații dificile de viață, vor să vindece părți ale sufletului lor și să fie mai buni cu ei înșiși sau sunt interesați de evoluție personală și construiesc conștient relații armonioase.

Cred cu tărie că oricine este creativ, cu mult curaj și resurse interioare. Suferința, oricât de mare, devine mai tolerabilă atunci când o trăiești alături de cineva care te susține. Cred, de asemenea, că înțelegerea sau cunoașterea de sine reprezintă doar un pas către schimbare, însă aceasta apare din emoție, din experiența trăită în cadrul potrivit.

În ședințele de psihoterapie aduc empatie, onestitate, întrebări revelatoare, informații validate științific, structura și uneori, un pic de umor pentru a facilita procesul tău de transformare interioară și îmbunatățire a relațiilor.

Pentru mine, a fi psiholog mă face  să simt că sunt “ pe drumul meu “. Am oprit, în timp, în mai multe stații: Colegiul Național “ Dr. I. Meșotă “ Brașov, Universitatea din București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației, formari multiple în psihoterapie ( Terapie Centrată pe Emoții pentru Cupluri în cadrul ICEEFT, Terapie Experientiala, Terapie Adleriana), sute de ore de dezvoltare personală.

Experiența mea profesională este concentrată în domeniul sănătății mintale și medicinei integrative.

 

Program

 MARȚI: 18:00 – 20:00 Online
 MIERCURI: 16:00 – 20:00 Online
 VINERI: 16:00 – 18.30 Online

 

Tarife

SERVICIIDURATAPRET
PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ50 MIN200 RON
PSIHOTERAPIE DE CUPLU ȘI FAMILIE75 MIN300 RON
CONSILIERE PSIHOLOGICĂ50 MIN180 RON
CONSILIERE PREMARITALĂ50 MIN200 RON