Tache Ana Beatrice

Oana Tache

Psihoterapeut

  Cabinet București / Online
×

Despre

„Privilegiul unei vieți este să devii cine ești cu adevărat” spunea Carl Jung.

Privilegiul meseriei de terapeut este să poți fi martor la această devenire odată cu fiecare om care te primește în povestea lui de viață, te onorează cu încrederea, vulnerabilitatea și curajul cu care își caută o viață care merită trăită.

Experiența mea este centrată pe lucrul cu anxietatea, atacuri de panică, depresia,stresul, burn-out-ul parental, stresul post-traumatic, pierderea (persoane dragi, relații, sănatate, statut profesional), tulburări de comportament alimentar, reducerea comportamentelor de autovătămare și a riscului de suicid, tulburări psihosomatice, probleme ale vieții de cuplu și sexualitate pentru cupluri heterosexuale sau aparținând comunității LGBTQ.

Lucrez cu adolescenți, adulți, cupluri, familii și grupuri, în limba română și engleză, fizic și on-line.

Specializarea în psihologie clinică mi-a adus claritate și expertiză în ceea ce înseamnă sănătate mintală. Formarea de bază în psihoterapii cognitiv comportamentale – CBT a continuat cu terapia schemelor cognitive – ST și cu terapia centrată pe emoții – EFT. Formarea în terapie comportamental dialectică – DBT și lucrul cu pacienți borderline mi-a permis accesul la specializarea în tehnici de mindfulness, formarea deprinderilor de reglare emoțională, de eficacitate interpersonală și de toleranță la distres. În acest moment urmez cursurile unei școli de formare în psihoterapie integrativă pentru a-mi completa cunoștințele de psiho-sinteză cu ajutorul psihoterapiilor de orientare psihanalitică, transgenerațională și psihodinamică.

Dincolo de fundamentele teoretice, de practica din școli, organizații, spitale, un aport semnificativ la formarea mea profesională și o bună parte din ceea ce sunt astăzi ca terapeut s-a construit în orele de psihoterapie în care am auzit, am văzut și am simțit autentic emoțiile oamenilor din fața mea. Psihoterapia este un proces de învățare de ambele părți, iar motorul acestui proces este relația terapeutică – aceasta contează mai mult decât formarea, tipul de terapie sau problemele cu care vine persoana în cabinet. Dacă vă întrebați cum este să mergi la terapie, eu văd prima ședință ca pe o consultație, un timp pe care îl folosesc să cunosc persoana pe măsură ce aceasta experimentează lucrul cu mine, în aici și acum. Mai departe descoperim împreună ce frânează și ce accelerează procesul de devenire, ce mecanisme de apărare conduc și deviază funcționarea sănătoasă, cum poți să orientezi energia către o viață împlinită, o viață cu sens, o viață care merită trăită.

 

Program

 LUNI: 14:00-21:00 Strada Constantin Kirițescu nr. 34, scara D, ap. 4, sectorul 2, București / Online
 MARȚI: 12:00-20:00 Strada Constantin Kirițescu nr. 34, scara D, ap. 4, sectorul 2, București / Online
 MIERCURI: 12.00-20.00 Strada Constantin Kirițescu nr. 34, scara D, ap. 4, sectorul 2, București / Online
JOI: 10:00-16:00 Strada Constantin Kirițescu nr. 34, scara D, ap. 4, sectorul 2, București / Online

 

Tarife

SERVICIIDURATAPRET
PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ50 MIN250 RON
PSIHOTERAPIE DE CUPLU ȘI FAMILIE75 MIN400 RON
PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ ÎN LIMBA ENGLEZĂ50 MIN400 RON
PSIHOTERAPIE DE CUPLU SI FAMILIE ÎN LIMBA ENGLEZĂ50 MIN500 RON