Echipa

roxana-sava

Roxana Sava

Psihoterapeut

  Cabinet București / Online
×
×

Despre

“Cine sunt Eu ?” O întrebare care ne macină în diferite etape ale vieții noastre sau poate toată viața. Este ușor să ne ascundem după titulaturi, formari, școli absolvite sau diplome înrămate frumos pe un perete proaspăt vopsit . Mie personal mi-au trebuit 15 ani să îmi pot răspunde la aceasta întrebare. Am aflat că EU sunt ceea ce sunt, dar ce mă definește cel mai mult, este ceea ce iubesc, așa cum afirma cu tărie poetul Nichita Stănescu: Suntem ceea ce iubim

Iubesc să fiu alături de oameni, în devenirea lor, conținând durerea și conturând speranța. Iubesc această profesie și nu doar că o iubesc, dar cred profund în ceea ce ea aduce bun și frumos în oameni, chiar daca, de multe ori, pare înspăimântător să treci pragul unui cabinet de psihoterapie și să-ți așezi frământările și durerile în palmele unei persoane pe care abia o cunoști. Misiunea mea este să te însoțesc în descoperirea și menținerea armoniei relaționale, atât cu propria persoana, cât și în interiorul celorlalte sisteme relevante (familia, profesia, etc) în care evoluezi prin intermediul consilierii, respectiv al psihoterapiei sistemice de cuplu și familie.

Valorile care mă însoțesc în aceasta misiune sunt: conectarea, căldura, profesionalismul și credința. Conectarea cu celălalt, este, în viziunea mea, cea mai profundă valoare umană. Conectandu-ne, putem face schimbarea! Căldura vine din dragul de oameni, din înțelegerea și acceptarea, că fiecare dintre noi duce o lupta, o lupta, pe care aproape nimeni nu o cunoaște și care atunci când e primită și îmbrățișată poate călători spre vindecare. Vreau să fiu de folos oamenilor care își doresc și mai ales, au curajul să ceara ajutor atunci când simt că tot ceea ce au făcut sau fac, nu mai e suficient.

În încheiere iți spun că iubesc să te cunosc, să călătorim împreună prin viața ta, să vindecăm și să reconstruim împreună, ceea ce ești. Te aștept să mă inviți să pășesc în lumea ta, pentru mine e un privilegiu!

 

 

Program

 MIERCURI: 13:00 – 20:00 Cabinet București / Online
 VINERI: 13:00 – 20:00 Cabinet București / Online

 

Tarife

SERVICIIDURATAPRET
PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ50 MIN200 RON
PSIHOTERAPIE DE CUPLU ȘI FAMILIE75 MIN300 RON
EVALUARE PSIHOEMOTIONALA COPII50 MIN200 RON
CONSILIERE PSIHOLOGICĂ50 MIN200 RON
CONSILIERE PREMARITALĂ50 MIN200 RON
CONSILIERE PARENTALĂ50 MIN200 RON